Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Gente viajera

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

  Com serà l'ampliació de l'aeroport de Barcelona?

  A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo parlat de l’aeroport de Barcelona perquè durant el mes d’abril va créixer per sobre de la mitjana de Madrid i les previsions parlen de més de 50 milions de passatgers aquest any. Aviat caldrà incrementar la capacitat amb la nova terminal satèl·lit. Avui a Gente Viajera Catalunya entrevistem la directora de l’aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, Sonia Corrochano.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 18/05/2019

  Podcast del programa complet de Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo. En aquesta edició, parlem de l’aeroport de Barcelona perquè durant el mes d’abril va créixer per sobre de la mitjana de Madrid i les previsions parlen de més de 50 milions de passatgers aquest any. Aviat caldrà incrementar la capacitat amb la nova terminal satèl·lit. Avui a Gente Viajera Catalunya rebrem la directora de l’aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, Sonia Corrochano. La gastrònoma Angelita Alfaro porta dècades recollint les millors receptes de la cuina tradicional espanyola. Avui visitarà Gente Viajera Catalunya per explicar-nos quines son les millors tapes, pintxos i caçoletes del nostre país. Encara parlant de gastronomia i viatges, rebrem Isaac Petràs, membre d’una llarga tradició familiar dedicada al bon producte al mercat de la Boqueria de Barcelona. Dels seus viatges per l’Orient va decidir portar-se insectes per oferir-los als restauradors d’Europa com a ingredient. D’aquesta aventura n’ha sortit un llibre: Comer insectos (Ed. Planeta Gastro). El sector de les agències de viatges està canviant a gran velocitat. Els viatges d’experiència i fets a mida estan cada cop més de moda i l’opció d’organitzar-los per internet, també. Li preguntarem com fer-ho al director general de GrandVoyage, Arvin Abarca.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 11/05/2019

  Podcast del programa complet de Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo. En aquesta edició, analitzarem el creixement del turisme extrahoteler amb Montserrat Civera, responsable de Formació Professional Acadèmica en l’àmbit del turisme de Planeta Formación y Universidades. Es pot donar mitja volta al planeta en un cotxe 100% elèctric? Aquesta és la gesta que iniciarà en unes setmanes Chang-Hyun Moon, un canari d’ascendència coreana que vol recórrer el trajecte que uneix la costa africana amb la república coreana. Aquest cap de setmana està a Barcelona amb motiu del saló Automobile i ens ho vindrà a explicar. El periodista David Meseguer ha publicat un llibre sobre la vida dels kurds a l’Orient Mitjà. Avui vindrà a explicar-nos com es viu en aquesta regió del món i per presentar-nos el recull de les seves vivències al llibre ‘Respirando fuego’ de l’editorial Península. I acabarem el programa parlant de les plataformes de viatges sorpresa, avui ens visita el responsable de màrketing de FlyKube una start-up catalana que ens organitza les vacances sense dir-nos on anirem.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 04/05/2019

  Podcast del programa complet de Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo. En aquesta edició, entrevistem al director del Gremi d'Hotels de Barcelona per parlar dels riscos que té per al turisme l'increment d'establiments il·legals. Viatgem a Ceilan de la mà del Gran Teatre del Liceu, amb motiu de l'estrena de l'òpera 'Els pescadors de perles' de Bizet; els proposem una escapada de turisme familiar per aprendre idiomes i recorrerem les Dolomites italianes amb Giacomo Bassi. En l'espai de gastronomia visitarem el restaurant Tobiko de Toledo, on cuinen les millors croquetes del món.